Стартували продажі в ЖК Капітал2

Стартували продажі в ЖК Капітал2

У вересні девелоперська компанія «Акрополь» відкрила продажу свого нового житлового комплексу «Капітал2», який знаходиться в самому центрі м Ірпінь за адресою вул. Тургенєвська, 25. Це сучасний десятиповерховий житловий комплекс бізнес класу.

До уваги покупців пропонуються однокімнатні та двокімнатні квартири площею від 44 до 74 кв.м. Ознайомитися з усіма нашими пропозиціями можна в розділі «Вибрати квартиру».

Поруч з РК Капітал2 знаходиться вся основна інфраструктура міста – супермаркети, ринок, доросла і дитяча поліклініки, кілька красивих міських парків, кінотеатр. До найближчої станції метро «Академмістечко» можна дістатися за 20 хв. на маршрутці або авто по новій трасі Київ-Ірпінь.

На території комплексу передбачено все, що необхідно для комфортного життя власників квартир – дитячий майданчик, парковка, упорядкована територія. ЖК буде забезпечений домофоном і системою відеоспостереження, що забезпечує високу безпеку мешканців.

Будинок будується з використанням сучасних матеріалів і технологій, які підвищують енергоефективність РК, і допомагає в подальшому покупцям економити на оплаті комунальних послуг. У кожній квартирі передбачена система індивідуального опалення.

Перший ЖК «Капітал» був введений в експлуатацію в 2016 року, зараз в будинку вже живуть його нові господарі – власники квартир. Більше про перший ЖК «Капітал» можна дізнатися . ЖК «Капітал2» стане ще зручніше, комфортніше і привабливіше.

Девелопер проекту – компанія «Акрополь», яка вже 8 років успішно реалізує проекти житлової нерухомості в передмісті столиці. «Акрополь» має репутацію надійної і стабільної компанії, яка завжди виконує всі зобов’язання перед своїми клієнтами. На рахунку девелопера – 22 житлових будинки, в яких живуть майже 1000 сімей.

У 2016 році житловий комплекс «Карат», будівництвом якого займається «Акрополь», був визнаний кращою новобудовою бізнес класу в Київській області. Керівник компанії Дмитро Войцех входить до ради директорів найбільшого галузевого об’єднання – Конфедерації будівельників України.